Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Rijbewijs halen bij rijschool Utrecht

Meld je nu aan voor een proefles bij rijschool Utrecht. Je krijgt bij ons een rijopleiding van hoge kwaliteit in categorie B. Van een instructeur met ruim 10 jaar ervaring. Ben jij ook 16.5 jaar? Dan mag je starten met het volgen van autorijles. Zowel praktijk als theorie. Kies uit één van de voordelige rijles pakketten van rijschool Utrecht. Je kunt bij ons lessen van maandag tot en met zaterdag. In de regio Utrecht of in de omgeving.

 

 

 Efectieve lesmethoden bij autorijschool Utrecht

 

Sinds enkele jaren hanteert autorijschool Utrecht voor het autorijbewijs de nieuwe methode Rijopleiding in Stappen. De methode is een groot succes. Het slagingspercentage ligt dertig procent hoger dan het landelijk gemiddelde. onze slagingspercentage is met het meest afgenomen examens de hoogste van Utrecht Vertrouwen is de  sleutel tot succes. Daarom kiezen we ervoor om eerst een oriëntatie gesprek te voeren. Dit schept een band van vertrouwen en is tevens een mogelijkheid om mezelf voor te stellen.

 

De RIS kent een modulaire opbouw. In totaal volg je 4 modules. Deze 4 modules bestaan uit handelingsscripts. Deze scripts sluiten op elkaar aan, zodat je in een logische volgorde alle onderdelen van het  autorijden leert. Iedere module wordt afgesloten met een toets.  De begrip in theorie vooraf is zinvol voor je gaat lessen want zo leer je verkeer situaties beter begrijpen en kun je tijdens de rijlessen meer focussen op het beheersen van het  autorijden. Als je de theorie certificaat hebt behaald is de certificaat meestal een jaar lang geldig, het is dan de bedoeling dat je de praktijkexamen binnen een jaar behaalt. Vandaar is het niet verstandig om tussentijds te stoppen met rijlessen. De technische handelingen vergeet je opzicht niet gauw, enige waar je veel op achteruit kan gaan is verkeersinzicht en verkeer situaties. Want als beginnende bestuurder heb je niet veel rijervaring, en als je nog praktijk examen moet doen na jou vakantie kan het langer duren voor je de rijbewijs hebt behaalt.

 

Rijschool Troy Utrecht beste plek om je rijbewijs te halen

 

Dan is rijschool Troy Utrecht één van de betere rijscholen om je rijbewijs te halen. Eerste rijles proberen meld je nu aan voor een proefles! Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen Utrecht, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Of wil je eerst kennismaken met rijschool Utrecht ? Dan kun je gebruik maken van een gratis en geheel  vrijblijvende proefles! Tijdens deze autorijles maak je kennis met de rij instructeur, de lesauto, bij rijschool Utrecht  krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. 

 

 

http://www.rijschool-troy.nl/