Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Sales Channel – voordelen van een printer

Sales Channel

Wilt u een nieuwe printer aanschaffen voor uw bedrijf, maar u twijfelt nog teveel? Bij Sales Channel kunnen we u hiermee helpen. In dit artikel zal er uitgelegd worden wat voor bedrijf Sales Channel is, wat de voordelen van een printer zijn en wat het verschil is tussen een printer kopen en leasen. Voor meer informatie, lees dan verder dit artikel!

Wat is Sales Channel

Sales Channel wordt ook wel gezien als een ‘tussenpersoon’. Vaak weten bedrijven niet wat de beste printer is met de beste prijs. Zij doen dan bij ons een offerte aanvraag. Op basis van hun bedrijfsprofiel en de wensen van de printer selecteren wij twee leveranciers. Zij maken hierop een offerte voor de klant. Dit biedt de mogelijkheid voor het bedrijf om de beste printer te kiezen voor de juiste prijs! U kunt ook bij SAM Design terecht voor software installaties voor uw computer. 

Voordelen van een printer

Een printer is tegenwoordig niet meer weg te slaan in het bedrijfsleven. Elk bedrijf heeft er één nodig. Printers zijn belangrijk omdat ze multifunctioneel zijn. Veel mensen denken dat ze er alleen mee kunnen printen. Naast het printen kunt u kopiëren, faxen en scannen. Bij ons heeft u drie mogelijkheden om een printer aan te schaffen. U kunt een printer kopen, huren of leasen. Dit zijn voordelen om een printer aan te schaffen bij Sales Channel!

Printer kopen vs. printer leasen

Veel mensen stellen vaak de vraag met wat het verschil is tussen een printer kopen en leasen. Het is eigenlijk heel simpel. Bij het kopen van een printer komt logischerwijs een kostenplaatje bij kijken. Het is namelijk een grote investering. Bij het leasen van een printer bent u een vast bedrag per maand kwijt. Als een grote investering te veel is, is dit de ideale oplossing!

Sales Channel

Is uw printer kapot en wilt u een nieuwe printer? Bij Sales Channel weten wij daar wel raad mee. Voor meer informatie over printers kunt u vinden op Sales Channel!

Related Posts

Stukadoor in Zeist

Voipzeker | Voip telefonie zakelijk!

Een houten picknicktafel kopen?