Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Schuifpuien

Een uitbouw met schuifpuien is een uitstekende keuze geweest waar we geen spijt van zullen krijgen. Het dorp waar wij wonen heeft eigenlijk alles wat we willen. Je vindt er de rust, de ruimte en de veiligheid die je in de stad niet hebt. Zeker wanneer je kinderen hebt, zijn dat zaken die van belang zijn. Echter begon het huis waarin wij wonen een beetje krap te worden. Na de komst van het tweede kind merkten we toch dat het huis wat te klein leek voor een gezin met twee kinderen. Verhuizen leek daarbij een logische keuze te zijn. Na een frustrerende zoektocht van een jaar moesten we concluderen dat het kopen van een huis niet aan ons was besteed. De beschikbaarheid van geschikte woningen bleek minimaal. De huizen die beschikbaar waren, bleken voor ons onbetaalbaar. Het is moeilijk om in deze tijd de financiering rond te krijgen bij banken. Wij hebben dit aan den lijve ondervonden. Gefrustreerd en teleurgesteld hebben wij onze zoektocht moeten staken. Als alternatief zijn we gaan nadenken over de uitbreiding van onze eigen woning. Een grotere woonkamer was dan ook het voornaamste doel, wat wij voor ogen hadden. Een uitbouw met schuifpuien zou de woonkamer met zo’n 21m2 vergroten. Gelukkig was de gemeente vrij snel met het verstrekken van de vergunningen.

uitbouw met schuifpuien

Dankzij de uitbouw met schuifpuien is ons huis wezenlijk veranderd en de extra ruimte is echt geweldig. De overwaarde op ons huis hebben we gebruikt voor de verbouwing. De uitbouw met schuifpuien heeft de waarde van het huis verhoogd. Ook is het huis vele malen prettiger geworden om in te wonen. De hele verbouwing is razendsnel en vakbekwaam gedaan.De schuifpuien zien er prachtig uit en zorgen dat er meer licht binnenkomt in de woonkamer.

Schipper Ede

Het plaatsen van de uitbouw met schuifpuien is gedaan door het bedrijf Schipper uit Ede. Mensen uit de buurt met soortgelijke schuifpuien raadden ons aan om eens een kijkje te nemen in de showroom. Uiterst vriendelijke mensen die overduidelijk weten waar ze mee bezig zijn. Die indruk kregen we meteen bij Schipper uit Ede. Voor schuifpuien ben je bij Schipper uit Ede aan het juiste adres.