Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Soorten camera’s voor in je auto

Autorijden is iets wat ontspannend kan zijn. Hoe fijn is het als je geen schade aan je auto hebt. Schade kan voorkomen worden door oplettend te rijden, maar ook door tools zoals een camera in je auto.

 

Voorkom ongevallen, schade en stilstand, rij de auto eenvoudig en veilig achteruit of gebruik een achteruitrijcamera, een derde remlichtcamera of de dodehoekcamera om eenvoudig te koppelen aan de trekhaak. Ook zijn er zijcamera’s, bolcamera, een camera met dubbele lens en een camera voor een bestelbus. Deze soorten camera’s hebben iets gemeen: ze zorgen voor meer zicht en een hogere veiligheid. Vele camera’s zijn voorzien van hoogwaardige SONY- of SHARP-lenzen. Deze lenzen zijn schokbestendig en volledig waterdicht zijn. Daarnaast zorgen de aanwezige LED’s voor een nachtzicht van minimaal 10 meter. Ieder model camera is voorzien van een premium VZ schroefconnector voor een stevige aansluiting.

 

Achteruitrijden

Achteruitrijden is niet altijd even makkelijk. Wanneer je achteruit rijdt liggen er gevaren op de loer, zoals krappe parkeerplaatsen en spelende kinderen. Een camera kan ervoor zorgen dat je voorbereid bent op deze hindernissen. Je ziet wat er vanachter gebeurt. Welke camera’s zijn er nou eigenlijk? Hieronder wordt er meer verteld over camera’s voor in de auto.

 

Camos camera

Je hebt een camos camera. Deze monitor wordt geleverd in combinatie met stroom- en videokabels. Het kan eenvoudig gemonteerd worden op je dashboard. Op het 4.3 inch scherm (ong 11 cm) kun je beelden van de achteruitrij camera en gps bekijken. Verder kan je hier andere elektronische apparatuur op aansluiten, zoals dvd-spelers en digitale camera’s.

 

Waeco camera

Een andere optie is de waeco camera. Dit camera-monitor systeem programma is speciaal afgestemd op het gebruik in vrijetijdsvoertuigen. De kern bestaat uit drie compacte kleurencamera’s en twee hoogwaardige LCD monitors. De drie compacte kleurencamera’s zijn naar wens met elkaar te combineren. Hierdoor ontstaan er zes verschillende systemen die aan elke (comfort-)eis voldoen.

http://economy.nl