Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Spuitgieten

Spuitgieten is echt iets waarvoor u het beste bij HSV-tmp kunt zijn. Wij kunnen voor u grote kunststof spuitgietproducten op maat ontwikkelen, en dat doen we met plezier! Wij zijn een van de meest toonaangevende Europese producenten van grote kunststof producten. Boven alles blijven we echter een erg open, en ongecompliceerde organisatie die vol zit met enthousiastelingen die stuk voor stuk een passie voor kunststof hebben! Wilt u een keer persoonlijk met ons kennismaken? Neem vooral contact met ons op, we maken graag een afspraak. 

Spuitgieten: de productontwikkeling

Bij het spuitgieten moet het product uiteraard eerst ontwikkeld worden. Het kan zijn dat u in dat stadium al vrij ver bent, maar wij raden eigenlijk aan ons in een vroeg stadium hierbij te betrekken. Met onze vak ervaring en kennis kunnen we namelijk goed advies geven over wat alle mogelijkheden zijn, wat praktisch is en wat niet. Veel van onze opdrachtgevers doen dat al, ze profiteren dan ook optimaal van onze kennis van kunststoffen en productietechnieken. Dit zorgt ervoor dat het hele proces een stuk efficiënter wordt omdat er geen hordes zijn waar er later tegenaan gelopen zal worden. Die zien we namelijk van tevoren al aankomen. 

HSV-tmp: betere kwaliteit en lagere kosten

Het klinkt tegenstrijdig, betere kwaliteit tegen lagere kosten. Wij gelover er wel in! Goede kwaliteit hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Hier zorgen we voor met de vier fasen die voorafgaande de productie doorgelopen worden. Op deze manier verbetert de kwaliteit van uw product, en het van tevoren uitwerken bespaart enorm op de kosten. 

Stap 1: ideevorming

Het begint natuurlijk allemaal met het idee. Ons uitgangspunt is gewoon dat u verstand hebt van uw markt, en dat wij verstand hebben van kunststoffen. Samengebracht kan dit voor fantastische en succesvolle producten zorgen! Een heleboel onderdelen die we in de afgelopen jaren hebben geproduceerd zijn voortgekomen uit de ruwe ideeën van onze klant. 

Stap 2, 3 en 4

De volgende stappen bestaan uit de maakbaarheidsstudie, het offertestadium en tot slot de engineering. Door deze stappen rustig door te lopen zorgen we ervoor dat van tevoren alles tot in de puntjes is uitgedacht. 

Wilt u meer informatie over het spuitgieten bij HSV TMP? Bekijk de website