Lynxlab
Image default
Offers

Stretchtent huren

Stretchtent huren

Organiseert u een bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft of ander evenement en bent u op zoek naar een sfeervolle én praktische toevoeging voor de buitenlocatie? In Nederland is niets zo veranderlijk als het weer… Daarom is een stretchtent huren een verstandige keuze. Wij zetten de stretchtent voor u op, en breken deze na het feest of evenement ook weer binnen no-time af. PavilionRex heeft een vestiging in Gelderland en een vestiging in Limburg. Op deze manier kunnen wij veel klanten van dienst zijn en voorzien van een stretchtent op locatie. Uiteraard bent u bij PavilionRex verzekerd van goede service en kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs.

Stretchtent huren in verschillende maten

Wij leveren stretchtenten in verschillende maten en ook in verschillende kleuren. Zo kunt u een stretchtent in de kleur zwart, zand, grijs, taupe, taupe-wit, zwart-wit, antraciet of zelfs paars-fuchsia huren. In de maten S, M, L of maatwerk (voor meer dan 133 personen). Op deze manier heeft PavilionRex voor elk feest of evemenent een geschikte stretchtent in het assortiment. Onze stretchtenten zijn koppelbaar en daarom zijn er verschillende afmetingen mogelijk. 

Door een stretchtent te huren geeft u een prachtige extra sfeer aan uw feest of evenement. En niet te vergeten: zo’n flextent is nog heel erg functioneel ook. U komt onze stretchtenten tegen op bruiloften, jubilea, festivals, bedrijfsfeesten en -evenementen, concerten en u heeft hem zelfs kunnen spotten in een recente Nederlandse film.

In combinatie van de stretchtenten verhuren wij optioneel:

  • Vloerdelen
  • Prikverlichting
  • LED spots
  • Windreductiedoek
  • Terras/Tentverwarming
  • Ballasttanks

Waarom kiest u voor een stretchtent huren bij PavilionRex?

Onze stretchtenten hebben een premium uitstraling. Ze geven een extra dimensie aan de ruimte en het evenement zelf. Daarnaast zijn de tenten windbestendig en brandwerend. Super veilig dus. Ook is het fijn dat ze 100% waterdicht zijn, want in Nederland en België regent het nogal regematig. Doordat de stretchtenten ook koppelbaar zijn, zijn verschillende afmetingen mogelijk. Zo kunnen wij al onze klanten voorzien van maatwerk tenten. Tot slot zijn de PavilionRex stretchtenten NEN-gecertificeerd. U heeft er overigens geen omkijken naar: het opzetten en afbreken kunt u volledig aan ons overlaten!

Wij werken ook samen met verschillende partners, die u in allerlei zaken kunt voorzien. Denk aan de volledige aankleding van uw bruiloft met licht en geluid, de inrichting etc. Meer weten? Of wilt u direct een offerte ontvangen voor een stretchtent huren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

https://pavilionrex.nl/stretchtent-huren/