Lynxlab
Image default
Business / Business Services

TD Interieurbouw heeft onze badkamer gered!

Dankzij TD Interieurbouw hebben we van onze vreselijke badkamer een pareltje gemaakt. Voordat we ons nieuwe huis hadden gekocht, was alles goed en zouden we normaal verhuizen. Op de dag van de overdracht, gingen we kijken in de badkamer en die was opeens een stuk viezer en lelijker geworden dan voordat we het huis gingen kopen. Het was echt een nachtmerrie om naar te kijken, daarom besloten we iemand te vinden die ons hiermee kon helpen en zochten op interieurbouw Nijkerk.

Een bedrijf vinden net zoals TD interieurbouw

In het begin was het moeilijk om een bedrijf te vinden, zoals TD interieurbouw, die ons de badkamer wildermee wilden. Samen hadden we al gekeken naar allerlei bedrijven, maar zij gaven ons ooken geven die wij graag wilden. We hadden ook geen inspiratie of idee in ons hoofd wat we  geen inspiratie hierin, totdat we bij TD interieurbouw aankwamen en alleen maar inspiratie kregen. Hun showroom was vol met leuke en verschillende stijlen qua kamers. Het was echt super leuk om daar in te lopen. Uiteindelijk werden we aangesproken en konden we met een medewerker daar spreken over ons probleem. We lieten hem de foto’s zien van de huidige badkamer en hij schrok er zelf ook van! Hij beloofde ons dat hij alles zou doen om deze bende weer tot een geweldige badkamer te maken. Nu moesten we maar hopen dat het zo was.

Een hele andere badkamer!

Nadat we alles verder hadden besproken, was de datum bekend wanneer ze de badkamer zouden aanpakken. Ze waren goed op tijd en ze waren ook erg snel klaar! We dachten echt dat dit meer dan twee dagen zou duren maar één dag was voldoende! Ze hebben echt onze afschuwelijke badkamer omgetoverd in een paradijs! Alles klopte en je zag niks meer van de andere badkamer terug. Wij zijn TD interieurbouw erg dankbaar voor hun hulp!

Bezoek de website

Bent u benieuwd of dit interieurbedrijf u ook verder kan helpen in uw huis? Bekijk dan de website van TD interieurbouw voor inspiratie en voor meer informatie over alle diensten die zij voor u kunnen doen.