Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Unieke heren- en damesschoenen bij Shoelia

Bij Shoelia vindt u diverse unieke heren- en damesschoenen als u op zoek bent naar iets speciaals. U vindt onze winkel in Veenendaal waar wij kleurrijke schoenen verkopen van het bijzondere merk Pepe Milan. Wij zijn gestart in 2013 toen onze oprichter op zoek was naar een paar bijzondere schoenen. Helaas ging dit niet zo gemakkelijk als verwacht. Na deze moeilijke zoektocht is het concept van bijzondere en kleurrijke schoenen ontstaan en was Shoelia geboren. Al snel kwamen wij in aanraking met het Spaanse schoenenmerk Pepe Milan. Dit merk klonk ons als muziek in de oren en sloot geheel aan op ons concept. 

Waarom de schoenen bij Shoelia?

Bij Shoelia vindt u de schoenen van Pepe Milan. Op onze website kunt u zowel de dames- als herenschoenen bekijken. Wilt u de schoenen liever in het echt bekijken? Dan kunt u een afspraak maken om bij ons langs te komen of binnenlopen op woensdag, donderdag of vrijdag in onze winkel in Veenendaal. Nu vraagt u zich misschien af waarom u nu juist die bijzondere schoenen bij ons moet aanschaffen. Allereerst zijn alle schoenen door ons met liefde en passie uitgezocht en gecategoriseerd voor u. Bovendien zijn alle schoenen volledig handgemaakt waardoor u kunt rekenen op de beste kwaliteit en het beste comfort bij het dragen van de schoenen. Ze zijn namelijk vervaardigd met zeer zacht en flexibel geiten- en kalfsleer. Dit biedt genoeg steun en zorgt ervoor dat u voeten warm blijven. De schoenen vallen soepel en hebben een fijne pasvorm waardoor er altijd een schoen voor u bij zit. 

Zelf een schoen ontwerpen

Heeft u al een tijdje door onze collectie gespit en heeft u het perfecte paar niet kunnen vinden? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om zelf uw schoen te ontwerpen. Hiervoor kunt u een afspraak maken zodat we samen om de tafel kunnen gaan om uw ideeën en mogelijkheden te bespreken. Hierbij kijken we naar patronen, kleuren, materialen en natuurlijk de maat en vorm van uw voet. U kunt ook matchende schoenen laten ontwerpen voor u.