Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Uw scheiding in Tiel op een prettige manier afgehandeld

Bent u woonachtig in de omgeving van Tiel en komt er een scheiding aan? De Mare Mediation en Advocatuur helpt u graag bij het afhandelen van uw scheiding op een nette en prettige manier. Wij zijn gespecialiseerd in familierecht en zorgen ervoor dat u uit elkaar gaat zonder extra gedoe of stress. Een echtscheiding is natuurlijk al vervelend genoeg en dat begrijpen wij. Daarom helpen wij u graag en begeleiden wij u tijdens het hele project van uw echtscheiding. Zo bent u er zeker van dat alles op een juiste manier wordt afgehandeld en u niet bang hoeft te zijn dat er dingen mis gaan. Wij hebben al erg veel ervaring op het gebied van echtscheidingen en weten daarom precies welke manier van afhandelen het beste bij u past. Wij bieden al onze klanten erg veel persoonlijke aandacht, omdat wij hebben gemerkt dat dit echt het beste werkt. Zo zet u uw leven op een prettige manier voort en valt er een last van uw schouders.

 

Rekening houden met een aantal dingen bij een scheiding in Tiel

 

Wanneer er een scheiding in Tiel aankomt, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo dienen er een aantal dingen te worden geregeld. Denk hierbij aan de echtscheiding zelf, de verdeling van gemeenschap van goederen of de afwikkeling van jullie huwelijkse voorwaarden, het ouderschapsplan indien jullie kinderen hebben, alimentatie en pensioenen. Als u dit allemaal ziet, lijkt het misschien erg veel. Maar doordat wij u graag helpen, valt het allemaal eigenlijk wel mee. Door onze vele ervaring weten wij precies hoe wij alles op een zo goed mogelijke manier kunnen regelen. Wij houden niet van poespas en zorgen er daarom voor dat uw zaken op een efficiënte en doelgerichte manier zullen worden geregeld.

 

Gratis inloopspreekuur

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, organiseren wij een keer per maand een gratis inloopspreekuur. Dit inloopspreekuur zal plaatsvinden in Maurik en hier kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Zo weet u precies wat het beste voor u is en op wat voor manier wij u kunnen helpen.

 

Wij helpen u graag

 

Neem gerust een kijkje op onze website om alle mogelijkheden te zien. Wij helpen u graag en komen graag met u in contact. Een scheiding hoeft niet veel gedoe te zijn als u dit op een prettige manier laat afhandelen door De Mare Mediation en Advocatuur.