Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Vergelijkend onderzoek onder schilders uit Nijmegen

rijzen tussen verschillende schilders uit Nijmegen vergelijken, dat was de tip die mijn vader me gaf. Hij had heel graag zelf de kozijnen van mijn huis aan de buitenkant geschilderd. Helaas laat zijn broze gezondheid dat nu niet toe. Hij is gelukkig weer aan de beterende hand. Maar alle kozijnen aan de buitenkant schilderen, laat ik nu toch het liefst aan de professionals over.

Om de juiste schilder in Nijmegen te vinden, is prijsvergelijk natuurlijk wel een belangrijk punt. Ik snap dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn, maar ik wil zeker geen risico’s lopen. Het is een zeer uitgebreide klus die in mijn ogen met goed materiaal en met veel kennis van zaken geklaard moet worden. Ik heb zeker geen trek in beunhazen. Het ontbreekt mij, maar ook mijn vader helaas aan de technische kennis om een beunhaas van een professional te onderscheiden. Door prijzen te vergelijken van de verschillende schilders in Nijmegen, heb ik het idee dat ik meer houvast hebt. Maar ook het stellen van dezelfde vragen aan elke schilder uit Nijmegen heeft verrassende resultaten opgeleverd.

Stel de juiste vragen aan de schilder uit Nijmegen

Elke schilder uit Nijmegen hebben wij dezelfde vragen gesteld. Alleen met de juiste vragen, krijg je de juiste antwoorden. Zo konden we goed inschatten welke schilder oprecht was of juist niet.  De vragen die we hen o.a. stelden waren: zijn de kozijnen rot? Zo ja, moeten ze dan helemaal kaal geschuurd worden? Waarom is dat de beste manier? Legt u eens uit hoe u onze klus gaat aanpakken? Aan de antwoorden en de manier van antwoorden wist ik direct dat we bij Schaepmeester Schilderwerken de juiste schilder uit Nijmegen hadden gevonden. Goed luisteren en goed opletten, prijzen vergelijken en niet zomaar over één nacht ijs gaan, heeft ons flink wat geld bespaard.

Een schilder uit Nijmegen die vertrouwen uitstraalt

De professionaliteit van deze schilder uit Nijmegen zie je ook terug in de offerte. Er was naast de goede prijs ook een direct klik. Het vertrouwen was er vanaf het eerste contact. Drie van de vier schilders meenden dat licht opschuren en 1 laagje verf voldoende was. Meneer de Beunhaas meende dat het hout rot was. Schaepmeester Schilderwerken hebben prima werk geleverd. Ons vertrouwen meer dan waard.