Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Verschillende soorten cursussen en lessen bij dé dansschool van Arnhem!

Wilt u graag dansen in Arnhem op een stijlvolle manier op een dansschool? Of moet u uw energie even kwijt door lekker te shaken en helemaal los te gaan?! Dan bent u hier zeker bij het juiste adres. Dansschool Wensink uit Arnhem biedt verschillende soorten danscursussen aan voor jong en oud. Iedereen is welkom om een cursus of een les mee te doen. Er zijn verschillende soorten stijlen waar u uit kan kiezen, er zit dus voor iedereen wat bij!

De verschillende soorten stijlen van dansschool in Arnhem

Houdt u van klassiek, Jazz of toch Rock ‘n Roll, Dansschool Wensink in Arnhem heeft het allemaal. Al sinds 1850 bestaat de dansschool al en wordt steeds overgenomen door nieuwe generaties. Jan en Gretha Wensink zijn nu de vijfde generatie die de dansschool hebben overgenomen en doen het met plezier. Welke cursus u ook doet of beoefent, iedereen is welkom bij Wensink. Voor de cursus stijldansen krijgt u diverse soorten stijlen. Bijvoorbeeld, tango, Salsa, Weense wals, noem het maar op! Wij leren u alles van het begin tot het einde. Voor de mensen die meer willen dansen op rockmuziek, hebben we Rock ‘n Roll cursussen! Leer stap voor stap hoe je op bepaalde rockmuziek moet dansen. Het wordt een groot feest en iedereen heeft het altijd naar zijn in!

Privéles volgen

Dansschool Wensink biedt ook privélessen aan voor speciale gelegenheden. Gaat u binnenkort trouwen maar u kunt voor geen meter dansen? In een paar lessen danst u samen met uw partner als de sterren. Samen met een dans leraar of lerares gaat u oefent op de muziek van uw keuze. Alles wordt stapsgewijs uitgelegd zodat u de sterren van de hemel kunt dansen. Deze privélessen zijn ook geschikt voor mensen die nog nooit hebben gedanst of al wat ervaring hebben. Wensink biedt ook normale danscursussen aan voor beginners en gevorderden. Deze zijn niet voor speciale gelegenheden, maar u steekt er wel wat van op!

Wilt u ook een cursus of les volgen?

Bent u ook benieuwd of Wensink iets voor u kan betekenen? Bekijk dan de volledige website van Dansschool Wensink voor meer informatie over alles cursussen, stijlen en lesdata.