Lynxlab
Image default
Business / Business Services

VT2000 is een VvE beheerder met meer dan 20 jaar ervaring.

 

VT2000 is een professioneel en gekwalificeerd VvE beheerder. Voor het totale VvE beheer bent u bij VT2000 aan het juiste adres. Daarnaast biedt het bedrijf u een persoonlijke eigen beheerder. Hierdoor heeft u contact met één aanspreekpunt en wordt u zo goed mogelijk geholpen.

Zoekt u liever een VvE beheerder uit de regio, zoals voor uw VvE beheer in Beverwijk? Schakel dan de dochteronderneming van VT2000, de Amsterdamse VvE Beheerder, in. 

Professioneel en gekwalificeerd VvE beheerder

VT2000 is al ruim 18 jaar specialist in VvE beheer. Op dit moment heeft het bedrijf honderden VvE’s in beheer. VT2000 heeft dus jarenlange ervaring in verschillende soorten panden. Daarnaast is het bedrijf SKW en AFM gekwalificeerd. Deze certificaten worden gegeven aan bedrijven die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. U kunt dus vertrouwen op de kwaliteit van VT2000.

Totale VvE beheer

VT2000 is expert in het totale beheer van VvE’s. veel kantoren in Nederland kunnen slechts een deel van uw beheer doen. Het is een stuk handiger om te kiezen voor een beheerder die de totale beheer in handen kan nemen. VT2000 kan u hulp bieden bij het ontwikkelen van een meerjarenonderhoudsplan of bij bouwkundig advies voor uw complex. Het secretarieel-, financieel-, en technische beheer is bij VT2000 in goede handen.

Persoonlijke eigen beheerder

Bij VT2000 heeft u als VvE een persoonlijke eigen beheerder. Hierdoor heeft u altijd contact met één persoon en kan snel en adequaat worden geholpen. VT2000 vindt transparantie erg belangrijk. Daarom heeft uw vereniging een eigen portal waarvan alle leden eigen inloggegevens hebben. Alle belangrijke documenten staan op dit portal. Er wordt daarnaast pro actief geïnformeerd over storingen en werkzaamheden zodat de leden van uw vereniging op de hoogte zijn en er geen klachten komen. Een persoonlijke eigen beheerder van VT2000 biedt u dus erg veel voordelen.

 

VT2000 is een professioneel en gekwalificeerd VvE beheerder die het totale Vve beheer voor u uit handen neemt. Door een persoonlijk eigen beheerder wordt u bovendien een snel en adequaat geholpen en heeft u persoonlijk contact

Related Posts

Internet marketing promoot uw website

Honeywell thermostaten

Wasmachine reparatie Amersfoort