Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Waarom je voor wasmachine reparatie Zoetermeer zou moeten kiezen

We rekenen per klus, en dus niet per uur – dat is wel zo fijn, zo betaald u niet teveel voor een defecte wasmachine. Onze deskundige technici zullen onze tarieven altijd uitleggen voordat ze aan het werk gaan. We werken 100% transparant, dat houdt in dat we altijd overleggen wat we in rekeningen zullen brengen voordat we aan de reparatie zullen beginnen, zo staat u dus niet voor verrassingen en weet u wat het zal gaan kosten om uw wasmachine te laten repareren.

Gekozen als de beste wasmachine reparatie service in Zoetermeer
Als u een deskundige reparatie nodig heeft aan uw wasmachine, zit u bij wasmachinezoetermeer.nl in ieder geval goed. Zo hebben we meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van wasmachines, vaatwassers, koelkasten en drogers. We kunnen vol trots zeggen dat we echte experts zijn als het gaat om witgoed reparatie.

Wat u van ons kunt verwachten als wasmachine reparatie Zoetermeer

Wasmachine reparaties tegen extreem lage tarieven in vergelijking met de concurrent, we kunnen dit realiseren omdat we prijsafspraken hebben gemaakt met de fabrikant. Zo is het voor ons mogelijk om grote partijen onderdelen te kopen tegen een laag bedrag. Dat reflecteerd weer wat de consument moet betalen wanneer hij wasmachine reparatie Zoetermeer inschakelt. Wel zo fijn!

  • 7 dagen per weer telefonisch bereikbaar
  • Niet goed, geld terug garantie 
  • Geen voorrijkosten
  • 12 maanden garantie op de reparatie
  • 3 maanden garantie op onderdelen
  • 15 jaar ervaring in witgoed reparatie

Verder bent u bij wasmachine reparatie Zoetermeer (sinds kort ook in Delft) zeker van eerlijke storingsdiagnoses, niemand wilt teveel betalen voor een reparatie en dat begrijpen we. Daarom houden we de kosten zo laag mogelijk, we denken graag met u mee en werken schoon en professioneel. Snel een afspraak maken? Wacht niet langer en bezoek de website.

https://www.wasmachinezoetermeer.nl/