Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Wasmachine reparatie Amersfoort

Het was zaterdagmiddag toen ik besloot mijn was te gaan doen. Normaal doe ik dit altijd op zondag maar omdat ik zondag heel de dag niet thuis zou zijn besloot ik het op zaterdag te doen.
Mijn wasmand was helemaal vol met vieze kleding. Deze heb ik allemaal in de wasmachine gestopt. Zoals gewoonlijk heb ik ook alle wasmiddelen erin gedaan en ging ik, zoals normaal, mijn wasmachine aandoen om mijn was te kunnen draaien. Tot mijn verbazing merkte ik dat de wasmachine niet aan ging. Ik heb het weer geprobeerd en niks. Toen ging ik checken of de stekker van de het apparaat niet eruit was getrokken maar die zat er gewoon in. Ik probeerde de wasmachine nog een keer aan te krijgen maar dat was weer zonder succes. Hierdoor kwam ik tot de conclusie dat mijn wasmachine defect was. Ik begreep niet waarom omdat hij niet eens oud is.

Melding van de storing

Best vervelend is dat wanneer je besluit je was te gaan doen en je opeens merkt dat je wasmachine het niet doet terwijl je ernaast staat met een volle wasmand met vieze kleding. Ik wist niet wat ik op dat moment moest doen. Ik wilde mijn was zo snel mogelijk schoon hebben en tegelijkertijd wilde ik mijn wasmachine gerepareerd hebben. Hierdoor besloot ik een wasmachine reparatiebedrijf op internet te gaan zoeken en kwam ik terecht bij Wasmachine reparatie Amersfoort. Ik zag gelijk op de website dat ze zeven dagen per week bereikbaar zijn, dat ze meer dan 14 jaar ervaring hebben en dat het mogelijk is om gelijk een afspraak te maken. Daarnaast ging ik de reviews bekijken en de grootste deel ervan was positief. Door dit allemaal besloot ik Wasmachine reparatie Amersfoort direct te bellen.

De telefoon werd opgenomen door een zeer vriendelijke man. Ik legde mijn situatie aan hem uit. Gelijk erna legde hij mij uit hoe Wasmachine reparatie Amersfoort te werk gaat en wat hun kosten zijn. Hij gaf door dat het mogelijk was om een afspraak voor maandagochtend te maken. Hij vroeg wat er precies aan de hand was met het apparaat. Daarna gaf ik mijn gegevens door. Zo heb ik dus een afspraak voor de reparatie van mijn wasmachine kunnen maken. Ik vond het heel handig om te weten dat Wasmachine reparatie Amersfoort helemaal geen parkeerkosten en ook geen voorrijkosten in Amersfoort en omgeving rekenen. Dit scheelt zeker een heleboel. Ook vond ik het goed om vooraf te weten dat het mogelijk is om bij hun zowel te pinnen als om contant te betalen.

De reparatie

Maandagochtend kreeg ik een belletje. Het was de monteur die al onderweg was en hij belde om door te geven dat hij binnen dertig minuten voor mijn duur zou zijn. Heel fijn vond ik dat.
Na daadwerkelijk dertig minuutjes was de monteur van Wasmachine reparatie Amersfoort bij mij thuis om mijn defecte wasmachine te repareren. De professionele en vriendelijke man kwam binnen en had al zijn gereedschappen bij zich. Ik liet hem zien waar het apparaat was en hij begon gelijk aan zijn werk. De monteur probeerde erachter te komen waarom mijn wasmachine niet aan ging. Na enkele minuten onderzoeken is hij erachter gekomen. Het probleem lag dus aan een klein onderdeel die helemaal kapot was en dus vervangen moest worden. Nadat de monteur de storing had vastgelegd ging hij met mijn bespreken of ik het onderdeeltje vervangen wilde hebben en gaf ook gelijk door dat het mij wat extra zou gaan kosten. Na mijn akkoord is hij begonnen met het vervangen van het onderdeel en met het repareren van mijn wasmachine. Na een paar minuten was het zover. Mijn wasmachine deed het weer en ik was natuurlijk super blij. Gelijk die ochtend heb ik mijn was weer kunnen draaien. Ik ben erg tevreden met de service van deze toppers. Wasmachine reparatie Amersfoort raad ik zeker aan. Ze hebben mij heel goed geholpen en de kosten vielen gelukkig erg mee.

 

https://www.wasmachineamersfoort.nl/

Related Posts

Prefab dakkapel prijzen

Advocaat in Zeist gezocht?

Wanneer persoonsbeveiliging inhuren?