Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Wat is de informatie die men zoekt bij de tandarts?

 

De informatie die men doorgaans wil hebben bij de tandarts is onder te verdelen in drie groepen. Ten eerste wil men informatie over de situatie van de tanden. Doorgaans ontvangen ze dit bij elke controle achteraf. Daarnaast willen veel mensen graag weten wat er tijdens een behandeling van de tandarts allemaal gedaan wordt en soms ook hoe veel dit allemaal kost. Informatie over het handelen van de patiënt zelf om te voorkomen dat klachten ontstaan of erger worden is iets dat de klant graag ook wil weten. Bij Tandartsenpraktijk Floriande staan ze open voor gesprekken met de klant en ze willen u graag helpen een gezond gebit te krijgen én te houden!

 

Informatie van de tandarts over huidige situatie

De tandarts moet volgens haar klanten altijd beginnen met het informeren over hoe de huidige situatie van het gebit is. Niemand wil dat er informatie over het gebit wordt achtergehouden, of de tandarts zomaar begint met het behandelen van een probleem. Het is een gevaar voor tandartsen om te verdwalen in vakjargon en de klant niet meer als klant te behandelen.

 

Informeren vóór de behandeling

Naast de huidige situatie willen klanten vaak weten wat er bij de behandeling allemaal gaat gebeuren. Natuurlijk, bij de controle weten ze allemaal we hoe het ongeveer zit en is het enigszins overbodig. Wanneer er echter niet geïnformeerd wordt over uitzonderlijke behandelingen, zullen de meeste klanten hier niet van gediend zijn. Met name bij uitzonderlijke behandelingen willen ze vaak ook weten waarom iets gebeurt en hoe veel dat dan kost volgens de tandarts.

 

Informatie over preventief handelen

Tot slot willen mensen aan het eind van de behandeling goed weten wat er allemaal gedaan moet worden om verdere problemen te voorkomen in de toekomst. Bij Tandartsenpraktijk Floriande hebben alle tandartsen deze manier van werken en doen ze hun best om telkens elke klant tevreden en gezond te houden!