Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Wat is een entresolvloer?

Wilt u graag weten wat een entresolvloer is? Dan is het antwoord hierop: een entresolvloer is een zelfdragende staalconstructie die uit meerdere verdiepingen gebouwd kan worden. Het is hierdoor mogelijk om elke ruimte te vergroten. De aanbieder van de entresolvloer is Nolte! Dankzij de entresolvloer zullen er meerdere verdiepingen ontstaan, waardoor ruimtes van een magazijn, kantoor of bedrijfspand beter benut worden. Het gebruik van een entresolvloer zien we enorm vaak terug in sportscholen, warenhuizen en showrooms. Benut uw ruimte nuttig.

De ruimte goed benutten

Het is belangrijk om ruimtes goed te benutten. Het is tegenwoordig enorm duur om extra ruimte te huren, terwijl het ook heel goed mogelijk is om uw eigen ruimtes te vergroten. In grote panden met hoge ruimtes kan er een entresolvloer komen. Deze beschikken over een grote draagvermogen van 300 tot 2500 kilogram per vierkante meter. Dit allemaal met een overspanning van 12 meter. Alle entresolvloeren kunnen exact naar wens geplaatst worden door de specialist. Zij geven u graag alle informatie omtrent entresolvloeren.

Contact opnemen

Wilt u nog meer weten over wat een entresolvloer precies is? Wilt u graag informatie inwinnen bij een specialist die u kan helpen? Neem dan snel contact op met de specialisten van Nolte, want zij weten alles over de mogelijkheden van een entresolvloer.

https://www.entresolvloeren.nl/