Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Wat weet u over hoeslakens?

Koalabedding is de specialist in kinderbeddengoed, maar wat maakt Koalabedding de specialist op het gebied van kinderbeddengoed? Wat weten u eigenlijk over hoeslakens en bent u op de hoogte waar deze lakens voor worden gebruikt?

Soorten hoeslakens

Je hebt een aantal attributen nodig als je een bed wilt opmaken om hier vervolgens op te kunnen slapen. Daarom is het belangrijk dat je onderscheid kunt maken tussen alle verschillende attributen die nodig zijn om het gewenste slaap conform te creëren voor uw kinderen. Er zijn verschillende soorten hoeslakens waar u gebruik van kunt maken. Er zijn niet alleen verschillende soorten hoeslakens, maar er zijn ook nog eens verschillende afmetingen en maten hoeslakens waar u gebruikt van kunt maken en er wordt zelfs gelet op de leeftijd van uw jonge kinderen. De hoeslakens bestaan uit vier verschillende soorten materialen: 1.           Jersey

  1. Katoenen
  2. Badstof
  3. Molton

Wat zijn eigenlijk de afmetingen van de hoeslakens en voor welke leeftijdscategorieën worden de hoeslakens gemaakt?

Leeftijd en afmeting van het hoeslaken

Met de hoeslakens voor kinderen wordt er rekening gehouden met de leeftijdscategorie en de grootte van kinderen. Daarom zijn er veel verschillende soorten hoeslaken afmetingen. De afmetingen zijn belangrijk, want je wilt niet dat een kind in een te klein bed slaapt, dit is namelijk slecht voor de ontwikkeling van uw kind.

  1. Hoeslaken 60×120
  2. Hoeslaken 70×150
  3. Hoeslaken 90×200

Dit zijn de varianten van alle hoeslakens die worden opgeleverd voor jonge kinderen, hierdoor is het mogelijk dat alle jonge kinderen een op maat gemaakte hoeslaken kunnen gebruiken tijdens hun nachtrust. Door een drietal van afmetingen te gebruiken wordt er bewust gelet op alle verschillende lengtes die kinderen aannemen in hun jeugd. Als je als jonge ouders op het punt staat om nieuwe dekbed artikelen aan te schaffen voor uw jonge kinderen, wacht dan niet langer en bekijk direct onze online webshop. Want in onze webshop kunt u genieten van ons uitgebreide assortiment!

https://www.koalabedding.nl/