Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Werk snel en bespaar energie met dakpanelen

Wanneer u kiest voor geïsoleerde dakpanelen, geniet u van verschillende voordelen. Met geïsoleerde dakpanelen hoeft u namelijk ook geen isolatie meer apart te bestellen of plaatsen. Dit bespaart u veel tijd, energie en vermindert de kans op het maken van fouten.

Voor ieder wat wils

De geïsoleerde dakpanelen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een strak design en klassiek design. Verder heeft u de keuze tussen verschillende dikten en isolatiewaarden voor de geïsoleerde dakpanelen. Deze keuze zal uiteraard mede bepaald worden door de uiteindelijke toepassing van het renoveren of het bouwen van een pand. Om uw dak te isoleren heeft u ook de mogelijkheid om dakisolatiepanelen te gebruiken, een sandwichpanelen gevel, sandwich dakplaat of sandwichpanelen wand. Bouwen met dakpanelen met isolatie werking is duurzaam bouwen. Dankzij dergelijke dakpanelen bespaart u op lange termijn heel veel op uw energieverbruik en zo dus ook in het geld. Het duurzame ecologisch bewustzijn komt ten goede van het imago van uw bedrijf. Duurzaam bouwen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn tegenwoordig tevens trends waar de overheid en de burger steeds bewuster mee bezig is.

Iedereen kan het bevestigen

Iedereen is in staat om te werken met geïsoleerde dakpanelen. Het bespaard zowel de bouwprofessional als doe-het-zelver aanzienlijk veel tijdwinst op. Wij leveren de dakpanelen in de juiste maat, dit scheelt heel wat puzzelwerk en vermakkelijkt het hele legproces. Tevens zorgen de juiste afmetingen voor meer dichting dan klassieke dakpannen. Welk soort paneel u ook kiest, met de keuze voor dakpanelen met isolatie bent u in alle gevallen verzeker van een snelle bouwmethode met een lage totaalprijs. De snelle winddichtheid van het gebouw zorgt er voor dat de start sneller zal zijn en de snelheid bij verdere binnenwerken. Tevens zullen deze wandplaten aanzienlijk besparen op hun energierekening.

Twijfel dus niet langer en geniet van het gemak en de andere bijkomende voordelen van geïsoleerde dakpanelen!

http://bucon.nl/